Falla Gran- LLEI DE POR

Falla Domingo Orozco

ARTISTE: MIGUEL A. LÓPEZ MONSERRAT

La falla està representada pel cap d’un policia eixint d’una ràdio. La crítica és que en els mijos de comunicació nos estan unflant de notícies d’abusos, robatoris, estafes, violència, corrupció, etc. Mentres sembla que la policía, per molt que s’esforce en agarrar als delinqüents, veuen com estos no entren en presó. I és que la llei està feta per al delinqüent, segons pot pensar la policia.

ESCENES

1ª.- Una jove al carrer i de nit, és una atracció per als eixits violadors, puis encara que els agarren, tornen a eixir de la presó per a continuar fent lo mateix.

2ª.- Una dòna jove, portant flors a una tomba on posa escrit “IGUALTAT”, puix tant es manifesta per això de la igualtat entre homes i dones, que hui dia, no té, ni gana igual un home i una dòna en el treball.

3ª.- Ací veem a un millonari vestit de frac davant un llibre en el títol “CRIM I CASTIC”, és clar que el riure que li dona a ell, és comprensible.

4ª.- En esta última escena veem un jove en molts «ous», però nuet davant un futur injust, on ni treballa, ni estudia per no poder pagar-los, ni independisar-se per no tindre mijos, i en un futur térbol i tempestuós.

Comentarios cerrados.